Svår att motstå

2017-03-13

Gjorde slag i saken idag och bokade hotell i Skövde till mig, Josse och Eve. Det är i god tid med tanke på att jubileumsutställningen inte är förrän om fem månader och jag inte ens vet om jag är ledig den helgen. Men det håller jag tummarna för. Och rummet kan i värsta fall avbokas förstås.

Såg idag att det dykt upp en ny proposition på Nords hemsida. Det ska bli en drive-in-utställning i samband med brukstävlingarna i Köping i mitten av september. Kul! Jag har aldrig visat på en drive-in men det är nog egentligen ganska bekvämt. Man föranmäler antalet ponnyer, anmäler sedan på plats vilka det är och starten sker i den ordning de "skrevs in". Ingen klassordning, inga titlar men resultatpoängen räknas för meritering. Kul med en utställning till Johanna Granberg :-) som är ansvarig för detta.

Idag premiärkörde jag också Ting för året. Planen när jag gick ut var att sätta igång etapp två på Lirios inkörning. Men så stod finaste Ting och tittade på mig med sitt vackra svarta huvud och det kunde jag förstås inte motstå.. Josse retar mig ofta för det, att jag är så svag för just Ting.. Hon är bara något extra i mina ögon. Så vi tog en tur med sulkyn i det varma och soliga vädret, härligt!

 

Finaste Ting

Men sen var det i alla fall Lirios tur. Han mindes bra hur tömkörningen gick till, vi tränar vidare i någon månad och så får vi se om han kan komma i vagn i slutet av april kanske. Eller tidigare om han känns redo förstås. Slutet av april! Det är snart det..