Mot 3-årssäsongen

2017-01-23

 

 


Dressed For Success

e Be There of Riverdance RS 616
u Diamonds Are Forever RS 6955

 

Dessi. Det är snart två år sedan hon flyttade hit. Egentligen känns det som att hon alltid bott här även om hon var åtta månader när hon kom, hon var ju bara lite äldre än vad fölen är nu. Nu går hon mot treårssäsongen! Hon är jämn och fin men behöver lyfta upp sitt huvud för att inte se trött ut, det där med att vakna till och se alert ut sitter ibland långt inne. Hennes vinterpäls ligger så fint intill kroppen och det hade varit roligt att visa henne på vinterutställning, men det får kanske bli något annat år då.

Idag gick vi på en långpromenad tillsammans och då blev hon alldeles uppspelt, gjorde bocksprång och små skutt och taktade fram större delen av turen. Jag tycker det är roligt när de är pigga, framåt och glada så jag klagar inte.

Dessi är en mycket trevlig individ, alltid snäll och alldeles lagom social. Kommer alltid och gosar ute i hagen och vill alltid följa med ut och göra saker, hon är framåt och orädd. En härlig tjej som jag tycker mycket om och det känns så bra att hon flyttade just till oss :-).