God jul!

2017-12-24

Julafton dagen till ära. Lite snö på marken, någon minusgrad och därtill sol, inte så tokigt julaftonsväder bortsett då från att det är massor av is på vägen och nästan omöjligt att gå :-).

Får sitta i hagen med handen på magarna istället och vänta in sparkar. Hos Dessi kände jag tydligt för ett par veckor sedan, där var full fart. På tur är Selene och där borde det börja kännas nu, kanske gjorde idag? Men är inte riktigt säker. I slutet av månaden ska det kännas hos Platina med, där satt jag första gången imorse men det är kanske lite tidigt, får nog vänta någon vecka till egentligen. Mysigt är det i alla fall att sitta nära, lyssna på hötuggandet och hoppas.

Shetlandsponnytidningen kom i veckan och med den ett antal datum för nästa års utställningar. Var många bra platser och började ju genast fundera över att åka! Den första för oss skulle nog inte bli förrän i början av juni så det är ett tag kvar. Vinterutställningarna brukar vi aldrig åka på, även om man blir sugen. Risken för femton minusgrader och ridhusvistelse en hel dag lockar inte riktigt oss ändå.

Nu drar det ihop sig till julaftonsmiddag, så med bild på familjen fux nedan önskar vi alla en god jul! Tyvärr kom Lasea lite bakom sin lillebror Lins, men man ser ändå så lika de är varandra i färgen. Mamma Lilja till vänster förstås.