Gyllene ponny

2017-01-30

 I eftermiddags lyste solen en stund och fina Lilja blev alldeles gyllene. I dagarna har hon fyra månader kvar till fölning. Innan dess ska hon delas från Lasea, vars bakdel syns ovan, men de får nog gå ihop ett par månader till. Lasea är precis idag sju månader gammal.

Varmt och skönt var det också så jag och Ting var ute på en långpromenad, hon var pigg och glad och ganska stark emellanåt. Ingen is kvar på vägen så man kan gå vart man vill.

I april ska det bli brukstävlingar i Bro, de ingår i Nordcupen. Jag är ledig den helgen så det blir perfekt! Josse är tyvärr inte hemma men jag och Eveline vill åka, i så fall tar vi kanske med oss Lirio och Dessi. Två treåringar.

Har suttit och sammanställt föregående års utgifter. Jajemen, utgifter, inte en enda siffra fanns under inkomster. I princip som vanligt gällande min lilla hobby alltså. Hade mycket veterinärkostnader under förra året jämfört med året innan, det har förstås mest med Ruta att göra. Annars är de största posterna hö och hovslagare, de brukar ligga i topp.