Nöjda och glada!

2017-08-27

Det är mycket åkande nu! Igår var vi till Kristinehamn på utställning. Den platsen har vi hört så mycket positivt om i dessa sammanhang men aldrig varit till själva tidigare, den har känts så långt bort. Men trettio mil enkel på bra väg är ingen fara, sen ett ridhus fullt med trevliga människor, en sympatisk domare, vackra ponnyer överallt och dessutom bjudlunch till alla - vilken härlig dag det var!

Det var som vanligt jag, Josefine och Eveline som åkte, men dagen till ära följde även Linnea med. Domare för dagen var Inga-Lill Hoveklint och hon får högt betyg i att delge både bra och dålig kritik på ett mycket snyggt sätt. Jag har visat för henne många gånger tidigare, men igår tänkte jag verkligen på det.

Vena och Lasea var efter strykning de enda ettåriga ministona på plats, de gick givetvis i samma klass. Jag är så nöjd med dem båda! Det började redan dagen innan med att de skötte sig alldeles utmärkt vid både bad och tofsning. De stod helt lugnt och stilla trots att de inte har speciellt mycket rutin av det, det var Laseas första bad och Venas andra. I ringen var båda två duktiga, det slutade med att Vena gick först med den jämna guldraden 5x8 och Lasea fick silver på 38 poäng. Hennes 7:or satt på ben och skritt, resterande var 8:or. Båda fick i sitt omdöme att de var välutvecklade och det är roligt att höra. Vi blev så glada för båda två!

 

 

 


Pettersbacka Lasea, ett år gammal.
e Another Gold Cross
u Pettersbacka Lilja

 

 


Pettersbacka Vena, ett år gammal.
e Another Gold Cross
u Hot Smashing LadyPlatina var med hon också, hon har varit på banan många gånger i år. Denna dag placerades hon som nummer tre i ringen och även hon fick ett guld med en nia på typ.

 

 

Pettersbacka Platina, fyra år gammal.
e The Look of The Moment
u Skäpperöds Selene

 

Som sagt, vi hade en jätterolig dag! Tack till arrangören Angelica med kollegor, det kanske är på det sättet att vi faktiskt bokat in din julutställning på samma plats nu!