Oktober månad.

2017-10-08

Oktober månad. Vi har varit en vecka i Grekland och njutit av sol och skön värme. Mickes pappa har skött om alla hästarna här hemma, tur vi har honom.

Veckan innan vi åkte skjutsade vi hem Top Of The Line till Mjälkärr igen. Vilken trevlig bekanskap han varit! Så lugn och snäll både mot oss och sina ston, en kille väldigt lätt att tycka om.

 

Top Of The Line RS 737

 

Nu återstår att se vilka som tagit sig här. Ingen är kollad, men sannolikt är Dessi, Selene och Platina dräktiga och de ska samtliga i så fall föla under juni månad. Ting finns väl ingen större förhoppning om, som vanligt, men hon gick ur sin fjärde brunst dagarna innan han åkte hem så chans finns.

Om tre veckor är det utställning i Skogslotten, Norrköping, för Elisabeth Ljungstorp och dit tänker vi åka med Ting, Platina och Vena. Det är årets näst sista utställning för oss, planen är sedan också Kristinehamn en månad senare.

Fenix och Nickel fick också komma hem från sitt sommarbete innan vi åkte, de är nu i sin vinterhage där gräset var grönt och knähögt och de blev mycket nöjda och glada över det.