Halloweenutställning

2017-10-29

Oktober avslutades med halloweenutställning i Knivberga strax utanför Norrköping, med Elisabeth Ljungstorp som domare. Det blev tidig avfärd hemifrån då Vena nästan var först ut av alla på morgonen, de andra två hade inte nummer förrän en stund efter lunch. Hela vägen dit och de första timmarna på plats regnade det, sen kom solen och till och med lite blå himmel. Och faktiskt ganska varmt och skönt med.

Vena kändes både trött och motvillig i ringen, jag brukar aldrig nyttja mig av piskförare men under denna visning kändes det nödvändigt och jag tror inte hon lyckats få fram gångarterna utan den påputtningen av Tobbe. Tack! Nu fick hon den jämna raden 5x8 och därtill klassvinnare, väldigt kul!

 

Pettersbacka Vena

 

Nästa ut var Eveline för hon tävlade i handlerklass med Ting. Eveline var jätteduktig och Ting skötte sig exemplariskt så de belönades också med en guldplakett :-).

Platina och Ting gick sedan i samma klass tillsammans med fem andra gallston. Det var för övrigt vinnaren i den klassen som till sist korades till dagens BIS! Ting däremot placerades som nummer tre i rangeringen, med samma rad som Vena, det vill säga 5x8. Platina gick strax bakom henne fjärde placerad med 88788. Fina resultat!

 

Josefine med Ting till vänster och Platina till höger.

 

Ting och Platina

 

Härlig dag och vi är så nöjda och glada över våra ponnyer. Så lättsamma att ha med sig, vi skulle kunna åka varje helg!