Bruks i Bro

2017-04-22

Idag har vi då varit till Bro! Första utflykten för året med ponnyer på släp, känns fint med transporten att titta på i backspegeln igen! Det var ju jag och Eveline som planerat att åka men igårkväll bestämde sig även Linnea för att följa med. Synd att hon inte var anmäld till någon klass. På vägen till Bro var det både regn, hagel och blötsnö men väl på plats bara sol och blåst. Dagen var mycket bra arrangerad, på förmiddagen var det agility och precision. Till lunch var det grillad korv för fem kronor stycket och efter det kom hoppklasserna. Och trots 120 starter var allt klart före klockan tre.

Lirio gjorde premiär i brukssammanhang och han var jätteduktig! Lite skeptisk till vippbrädan i agilityn, ville helst bara gå upp med framhovarna till en början, så ingen nolla i clearroundklassen. Men i tidsklassen var han felfri. Eftersom vi hade turen att Linnea följde med fick hon äran att hålla i kameran, inte lätt att fota ponnyer under aktivitet, men alla foton nedan har hon tagit :-).

 

Fin kille tycker jag!

 

 

Hoppningen gick jättebra, han fattade direkt poängen med en bana. Tvekade inte en sekund! Bra tänk!

 

Eveline och Dessi

Dessi hade vi ju också med oss. Även hon debutant. Eveline startade henne i två agilityklasser och en hoppning. Jag med. Vi skötte oss bra allihop! Hon och Eveline kom på tredje plats i ungdomsklassen i handlerhoppning. Bra! Jag tyckte att Dessi och jag var så snabba i samma klass för vuxna men andra var snabbare, en fjärdeplats fick vi i alla fall. Och hon gick felfritt med både mig och Eveline i agilityn.

Rolig dag!!