Lekfulla halvåringar

2017-01-15

Nu är även Nickel halvåret gammal. Han är intresserad av killarna på andra sidan staketet, det vill säga Lirio och Fenix. Det är egentligen inte så länge tills han kommer få flytta in till dem, ett par månader kanske. Fölen har ju annars väldigt roligt tillsammans, de springer, leker och busar mycket med varandra. Ganska ofta hänger några av de andra på också, främst de yngre men ibland även Ting. På morgnarna vid utsläpp blir fölen så glada av att ses igen, de skippar oftast höet och börjar leka med en gång.

 

Vena och Lasea, bakom står Nickel.
Alla tre är efter Another Gold Cross RS 677.
Samtliga har passerat halvåret och är kanske mer unghästar än föl.

 

Nickel har fått stå under måttstocken. Han är störst av de tre, 73 cm hög. Han är fortfarande så fin, han har behållt sina linjer trots teddybjörnspälsen. De andra två har fluffat till sig mycket mer och ser mest söta och knubbiga ut. Men det får man göra så här års!

I mitten av februari har Shetland Nord årsmöte i Strömsholm och det är förstås något jag brukar åka på. Jag hade lagt ledigt den helgen och blev så även, men nu ska min ena syster troligen fira sin 40:e födelsedag den kvällen, så årsmötet får nog hoppas över :-).

Några veckor senare är det vinterutställning i Kristinehamn. Vi brukar aldrig åka på utställningar vintertid men nu var vi faktiskt lite sugna. Den helgen ska jag däremot jobba så då slapp vi ju fundera på ett eventuellt deltagande eller ej.

Därefter är det långt till nästa utställningstillfälle för oss. Det är inte förrän på nationaldagen och då i Norsholm, mellan Norr- och Linköping.